Vi är Teamet bakom SYATT

Vi är ett litet team med ett stort och härligt nätverk av fantastiska människor som tillsammans med oss skapar sådana där bra på riktigt upplevelser. Den där toppen som vi siktar mot har vi fortfarande framför oss och gör vårt bästa för att alltid försöka vara våra bästa jag. Nyfikna, engagerade och genuint intresserade av vad just du behöver hjälp med och hur dina erfarenheter kan hjälpa andra. Vi brinner för det vi gör och gör det med inlevelse. Häng med!

Jonas Woxberg

Founding Partner

Jonas är verksam inom finansbranschen. Han har under 15 år arrangerat ledarseminariet High Performance på flera platser både i Schweiz och Österrike och leder ofta workshops kring ledarskap och personlig utveckling. Han är dessutom en uppskattad och ofta anlitad föreläsare kring motivation och inspiration. Utöver detta driver han chefsnätverket (Pnetwork) tillsammans med konsultfirman YesP. Jonas brinner för att utvecklas och hjälpa andra att utvecklas. 

Skicka mig ett mail: jonas.woxberg*syatt.net

Jacob Bergström

Founding Partner

Jacob är entreprenör, företagare och senior organisationskonsult inom HR och Management. Han har också en gedigen bakgrund som reseledare, platschef och affärsutvecklare inom rese- och utbildningsindustrin. Under de senaste 15 åren har han arbetat professionellt med affärsorienterad HR där han i nuvarande roll som konsult och affärsutvecklare ofta anlitas när företagsledare behöver genomföra stora eller svåra förändringar i sin organisation. 

Skicka mig ett mail:jacob.bergstrom*syatt.net


Intresserad av att vara med?


%d bloggare gillar detta: