Boost Camp 2 september 2020

En energigivande eftermiddag för dig som ledare och chef.


Temat för dagen: Förändring

Var?

SYATT Boost Camp genomförs 2020 på St Jörgen Park Resort i Göteborg.  Destinationen inbjuder till inspiration och motivation och har alla faciliteter som detta arrangemang kräver. 

Hur?

Vi samtalar kring högaktuella och intressanta ämnen som är viktiga för både din personliga och för din verksamhets utveckling. Det kommer vara både ”hårda” och ”mjuka” frågor.


4 Moment

Föreläsningar
Vi lyssnar på föreläsare som handplockats för ändamålet. Det ges stor möjlighet till interaktion och reflektion mellan både deltagarna och föreläsare.

Individuell reflektion
Det ges tid för individuell reflektion och möjlighet att konkretisera dina tankar och personliga åtaganden för möjlighet till uppföljning och ständig förbättring

Interaktiva samtal
Vi samtalar i mindre grupper om 3-4 personer där vi i detalj diskuterar dagens ämnen, vi lyssnar på övriga deltagare, ger feedback och coachar varandra. 

Fysisk aktivitet
Vi är övertygade om att inlärning och utvecklig sker mer effektivt när den kombineras med fysisk aktivitet. Utöver seminarieprogrammet kommer vi därför få möjlighet till olika fysiska aktiviteter såsom styrketräning i grupp, hinderbana, gymmet eller en power-walk.  

Program

Onsdag 2 september 

12.00Start med lunch
13.00Presentation av Boost Camp och deltagarna
13.15Vad krävs av mig som ledare när tiderna förändras?
Inledande föreläsning med Dan Brännström
14.15Samtal i smågrupper
15.00Summering smågrupper
15.30Att boosta mig själv som ledare när det inte blivit som man tänkt sig.
Föreläsning med Lasse ”Brandman” Gustavsson
16.30Samtal i smågrupper
17.15Reflektioner och summering från grupperna
17.30Fysisk aktivitet
19.30Middag

Föreläsare


Lasse “Brandman” Gustavsson

är coach, föreläsare och utbildare. Som utbildare vill han skapa en inre upplevelse hos deltagarna. Det är där sann utveckling börjar enligt Lasse.

”Människan är en fantastisk skapelse och kreativa medskapare i både våra egna och andras liv. Eftersom vi alla är begåvade men ej utrustade med manual, så är livet på sätt och vis en upptäcksfärd. Det finns en inre kompass, men det är alla dina val, omedvetna eller medvetna, som ritsar livskartans stigar”

Lasses intention är att väcka hopp och kraft till  personlig utveckling för den enskilde och hållbar ledar- och grupputveckling för organisationen.

Dan Brännström

Dan Brännström är coach och rådgivare. Han sitter bland annat i styrelsen för Svenskt Näringsliv. Han var tidigare generalsekreterare i FAR, branschorganet för revisions- och rådgivningsbranschen. Brinner för hållbar utveckling för näringsliv och samhälle. Mer än 30 års erfarenhet av ledar- och chefsuppgifter inom Ernst & Young respektive FAR. Ofta anlitad talare och föreläsare. Aktiv på sociala medier, bland annat genom egen blogg. 


Arrangörer och programledare

Jonas Woxberg och Jacob Bergström är ansvariga ledare för teamet som driver SYATT Boost Camp.


Avgift och vad som ingår

  • Seminarieprogram
  • Dokumentation
  • Aktiviteter
  • Samtliga måltider och fika

Deltagaravgift på 3 750 kr exklusive moms faktureras i samband med anmälan. Vid avbokning senast 2020-07-31 återbetalas deltagaravgiften. Vid avbokning efter 2020-07-31 sker ingen återbetalning av deltagaravgiften. I samband med att deltagaravgiften betalas accepteras våra Allmänna Villkor. Dessa finns alltid tillgängliga på vår hemsida.

Vi har ett begränsat antal platser och anpassar oss givetvis till FHM’s riktlinjer avseende Covid-19.

%d bloggare gillar detta: